آشپزی با فیله شترمرغ

بیف استراگانوف با گوشت شترمرغ

بیف استراگانوف با گوشت شترمرغ - آشپزی و دستور پخت استیک با گوشت شترمرغ ایلگار با قیمتی ارزان تر و کیفیتی بالاتر با ارسال رایگان در فروشگاه اینترنتی ایلگار

بیف استراگانوف با گوشت شترمرغ

روش تهیه بیف استراگانوف با گوشت شترمرغ

شما میتوانید از فیله شترمرغ ایلگار استفاده کنید

فواید گوشت شترمرغ را میتوانید اینجا مشاهده کنید

 

  • مواد لازم

 

  • گوشت شترمرغ (فیله) نیم کیلو(بسته بندی  فیله شترمرغ ایلگار)
  • پیاز دو عدد متوسط
  • خامه 200 گرم
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
  • قارچ نیم کیلو

 

  • طرز تهیه:

 

برای بیف استروگانوف باید گوشت شترمرغ رو به صورت نوارهایی به پهنای یکی دو سانت و ضخامت نیم تا یک سانت(باریک خلالی) به صورت استیک خرد کنیم.

پیاز ها رو هم خلالی خرد میکنیم و در مقداری روغن یا کره سرخ میکنیم.

طلایی که شد گوشت ها رو بهش اضافه میکنیم و با کمی فلفل سیاه تفت میدیم.

البته حرارت رو کم میکنیم و میذاریم به مدت ده دقیقه تا یک ربع سرخ بشه و کاملا بپزه.

چون تکه ها خیلی نازک هستن زود میپزن.

بعدش هم بهش نمک اضافه میکنیم و خامه و بعد از ده دقیقه روی حرارت ملایم آماده اس.

 

بیف استراگانوف با گوشت شترمرغ - آشپزی و دستور پخت استیک با گوشت شترمرغ ایلگار با قیمتی ارزان تر و کیفیتی بالاتر با ارسال رایگان در فروشگاه اینترنتی ایلگار

 

  • توجه:

تفت دادن پیاز برای بیف استراگانوف

بیف استروگانوف اصلی روسیه همینه.ولی معمولا کشورهای دیگه که درستش میکنن بهش قارچ هم اضافه میکنن که میشه بیف اند ماشروم استروگانوف!!!

برای قارچ هم باید قارچها رو ورق کنیم و به هنگام تفت خوردن به گوشت اضافه کنیم و بقیه مراحل. میتونید به اندازه چند قاشق بهش آب هم اضافه کنید.

اگر هم دیدید غلظتش کمه، از یکی دو قاشق آرد کمک بگیرید ( یا همون اول به گوشت شترمرغ در حال تفت اضافه کنید یا در انتها در نصف استکان آب سرد حل کنید و ده دقیقه آخر بهش اضافه کنید.)

 

  • نکات و فن و فنون خوشمزه شدن بیف استراگانوف با گوشت شترمرغ

اول از همه اینکه توصیه میکنم قارچ رو حتما و حتما اضافه کنید چون طعمش رو بی نظیر میکنه.

دوم اینکه هرچی گوشت ها استیکی تر باشه و طعم خامه بیشتر توش نفوذ کنه خوشمزه تر میشه(گوشت شترمرغ بخاطر نازک بودن بافت های که داره جذب خامه خیلی راحت تر انجام میشه)

سوم اینکه خیلی ها رب رو قبل از خامه بهش اضافه میکنن که شخصا اینکارو توصیه نمیکنم. اونم به خاطر اینه که بدون رب یک طعم خیلی خیلی جدید و خاص و خوش آیند رو تجربه میکنید.

بیف استراگانوف رو معمولا با پاستا و سیب زمینی سرخ شده سرو میکنن که خوشمزگیش رو بیشتر به رخ میکشه. البته در بعضی جاهام دیدم که با برنج سرو کنن.

اگر پیشنهادی در مورد تهیه بهتر دارید خوشحال میشیم با ما به اشتراک بگذارید

 

نوشته های مشابه

2 دیدگاه در “بیف استراگانوف با گوشت شترمرغ

  1. عبداللهی گفت:

    مطلبای خوبی که تو سایتتون میذارین قابل تقدیره. خیلی ممنونم که دارین سعی میکنین کار مردم رو راه بندازین. اینقدر اینترنت تو زندگی مردم نقش پر رنگی پیدا کرده که حتی دیگه واس لوله بازکنی برچسب ها بی معنا شدن و کسی دیگه نمیره روی در و دیوار دنبال لوله بازکن بگرده. خیلی از کتاب ها الان آنلاین پیدا میشن و واسه آموزش دیدن خیلی از کارها نیازی نیست بریم دنبال کلاسهای حضوری. واقعا ازتون ممنونم که کار رو برامون راحت تر کردین. من الان دیگه همه کارام از پیدا کردن آموزش های ساده تا چاه بازکنی خونم رو اینترنتی اوکی میکنم

    1. irostric گفت:

      ممنون‌از بازدید و نظرتون .در خدمتتون‌هستیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *