آشپزی با گردن شترمرغ

چلو گوشت مجلسی گردن شترمرغ

چلو گوشت مجلسی گردن شترمرغ- آشپزی و دستور پخت استیک با گوشت شترمرغ ایلگار با قیمتی ارزان تر و کیفیتی بالاتر با ارسال رایگان در فروشگاه اینترنتی ایلگار

چلو گوشت مجلسی گردن شترمرغ

روش تهیه چلو گوشت مجلسی گردن شترمرغ

شما میتوانید از گردن شترمرغ ایلگار استفاده کنید

فواید گوشت شترمرغ را میتوانید اینجا مشاهده کنید

 

  • مواد لازم

 

  • گوشت گردن شترمرغ نیم کیلو (بسته بندی گردن شترمرغ ایلگار)
  • پیاز 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زعفران، چوب دارچین، برگ بو به میزان لازم.
  • آب لیمو‌ترش 1 قاشق غذاخوری

 

  • طرز تهیه

 

پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهید.

گوشت گردن شترمرغ را به کمک قلم‌مو به زعفران آغشته کنید و کمی فلفل روی سطح گردن بپاشید.

(پیشنهاد ما محصولات گوشتی ایلگار میباشد چون کیفیت این گوشت ها بالا و به صورت کشتار روز در کشتارگاه تخصصی شترمرغ سیمرغ پروران پارسه تهیه و به دست شما می رسانند و کلیه موازین بهداشتی از ابتدا تا انتها به صورت دقیق رعایت شده است )

گوشت گردن را به همراه پیاز کاراملی شده تفت دهید. به صورتی که کاملا سرخ شود.

رب گوجه فرنگی را تفت دهید.

میزان مناسبی آب روی گوشت بریزید و چند عدد برگ بو و چوب دارچین در اطراف گوشت قرار دهید و اجازه دهید با حرارت ملایم به مدت 3 – 4 ساعت بپزد.

در صورت تمایل چند حبه سیر، هویج، کرفس و یا فلفل دلمه‌ای برای معطر کردن خوراک استفاده نمایید.

در اواسط پخت میزان مناسبی نمک به آب گوشت اضافه کنید. (از ریختن نمک مستقیم روی گوشت بپرهیزید.)

در اواخر پخت نیز مقداری زعفران برای ایجاد عطر و طعم و رنگ بهتر به گوشت اضافه نمایید.

در نهایت زمانی که یک پیمانه آب در قابلمه باقی مانده بود و گوشت کاملا پخته شده بود برگ بو و چوب دارچین را خارج کرده و سس گوشت گردن شترمرغ را صاف کنید و به همراه آب لیمو‌ترش تازه در کنار چلو زعفرانی سرو نمایید.

 

امیدوارم از تهیه و صرف این چلو گوشت گردن شترمرغ لذت کافی را ببرید

اگر پیشنهادی در مورد تهیه بهتر دارید خوشحال میشیم با ما به اشتراک بگذارید

 

 

نوشته های مشابه

2 دیدگاه در “چلو گوشت مجلسی گردن شترمرغ

  1. فاطمه گفت:

    بنطر من هویجو هرچیزی ک شیرینش کنه خوب نمیشه با این غذا.
    من چند ساعت قبل با فلفل سیاه و زعفران و سیر مزه دار می کنم بعد پیاز داغ رو با گردن ها تفت میخورن با رب و برگ بو و آلو چند ساعت بپزه خوشمزه میشه

    1. irostric گفت:

      بسیار عالی ممنون بابت اطلاعات مفیدتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *