قورمه سبزی با ماهیچه شترمرغ
روش پخت قورمه سبزی با ماهیچه شترمرغ
شما میتوانید از گوشت ماهیچه شترمرغ ایلگار استفاده کنید
فواید گوشت شترمرغ را میتوانید اینجا مشاهده کنید
مواد اولیه :
- گوشت ران شترمرغ ۴۰۰ گرم (بسته بندی گوشت ماهیچه شترمرغ ایلگار)
- لوبیای چیتی ۳/۲پیمانه
- سبزی قورمه شامل (تره، جعفری، گشنیز و شنبلیله) – ۷۰۰ گرم
- برنج – چهار پیمانه
- سیر تازه – دو حبه بزرگ
- لیموعمانی – چهار تا پنج عدد
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه – به میزان لازم
- روغن – به میزان لازم
- پیاز بزرگ – یک عدد
طرز تهیه:
سبزی را خوب سرخ میکنیم، یعنی آنقدر باید سرخ شود تا روغن بیاندازد.
لوبیا چیتی را حداقل چهار ساعت قبل خیس و پیاز را خرد میکنیم و با روغن کمی تفت میدهیم تا پیاز طلایی شود.
در این هنگام سیر، پیاز و گوشت شترمرغ را میافزاییم و در روغن تفت میدهیم. زردچوبه و فلفل را هم اضافه میکنیم و بعد از آن لوبیا و آب را افزوده و در قابلمه را میگذاریم و صبر میکنیم تا گوشت با حرارت متوسط بپزد.
بهتر است بدانید زمان پخت گوشت شترمرغ کمتر از گوشت گوساله است.
(پیشنهاد ما محصولات گوشتی ایلگار میباشد چون کیفیت این گوشت ها بالا و به صورت کشتار روز در کشتارگاه تخصصی شترمرغ سیمرغ پروران پارسه تهیه و به دست شما می رسانند و کلیه موازین بهداشتی از ابتدا تا انتها به صورت دقیق رعایت شده است )
پس از اینکه گوشت نیم پز شد سبزی سرخ شده را میافزاییم و میگذاریم با حرارت ملایم بپزد و جابیفتد،
در اواخر پخت، لیموها را شسته و چند سوراخ میکنیم سپس به خورش نمک اضافه میکنیم و با حرارت بسیار کم میگذاریم خورش جابیفتد،
برنج را که از قبل خیس کردهایم آبکش کرده و دم میکنیم و با خورشت سرو کنید.
امیدوارم از تهیه و صرف این قورمه سبزی با ماهیچه شترمرغ لذت کافی را ببرید
اگر پیشنهادی در مورد تهیه بهتر دارید خوشحال میشیم با ما به اشتراک بگذارید