آشپزی با فیله شترمرغ

استیک شترمرغ با سرکه،زیتون،عسل

استیک شترمرغ با سرکه،زیتون،عسل - آشپزی و دستور پخت استیک با گوشت شترمرغ ایلگار با قیمتی ارزان تر و کیفیتی بالاتر با ارسال رایگان در فروشگاه اینترنتی ایلگار

استیک شترمرغ با سرکه،زیتون،عسل

 

روش تهیه استیک شترمرغ با سرکه،زیتون،عسل

شما میتوانید از فیله یا استیک شترمرغ ایلگار استفاده کنید

خواص گوشت شترمرغ را میتوانید اینجا مشاهده کنید

 

  • مواد لازم:

 

  • گوشت فیله شترمرغ :600 گرم (بسته بندی های فیله یا استیک شترمرغ ایلگار)
  • سرکه:3 قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون :¼ پیمانه
  • پیاز قرمز ریز خرد شده :½ پیمانه
  • سیر ریز شده :2 حبه متوسط
  • زیتون سبز :1/4 پیمانه
  • پرتقال :یک عدد
  • جعفری تازه درشت خرد شده :¼ پیمانه
  • عسل :یک قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل سیاه :به میزان دلخواه

 

طرز تهیه استیک شترمرغ با سرکه،زیتون،عسل

عسل و سرکه را در کاسه ای متوسط می ریزیم و هم می زنیم؛ با نمک و فلفل آن ها را طعم دار می کنیم. به طور مداوم به هم زدن ادامه می دهیم و در همان حال روغن را آهسته و کم کم اضافه می کنیم تا مواد در هم حل شوند.

پیاز، سیر، زیتون ها (خوابیده در آب نمک و بدون هسته، که باید به حلقه هایی با ضخامت ½ سانتی متر برش داده شوند) ، پرتقال (پوستش را گرفته و میوه آن به قطعات مکعب شکل 1 سانتی متری برش دهید) و جعفری را افزوده و با هم مخلوط می کنیم.

این مواد را کنار می گذاریم تا زمانی که بخواهیم استیک شترمرغ را سرو کنیم.

یک قاشق چای خوری نمک و ½ قاشق چای خوری فلفل را روی همه جای استیک شترمرغ (به وزن 600 گرم و به ضخامت 2.5 سانتی متر) پخش می کنیم.

تابه چدنی 25 سانتی متری را با لایه نازکی از روغن می پوشانیم؛ آن را روی شعله متوسط گرم می کنیم تا داغ داغ شود. هر طرف استیک شترمرغ را برای 6 تا 8 دقیقه سرخ می کنیم تا به صورت آب دار در آید( میزان پخت استیک شترمرغ بسته به سلیقه شما می تواند متغیر باشد، اگر استیک شترمرغ را کامل پخته دوست دارید هر طرف را 2 دقیقه دیگر حرارت دهید).

آن را به بشقابی منتقل کرده و با فویل می پوشانیم. قبل از تکه کردن گوشت، اجازه می دهیم برای 10 دقیقه استراحت کند و بعد سرو کنید.

استیک شترمرغ با سرکه،زیتون،عسل آماده میباشد و نوش جان بفرمایید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *