استیک شترمرغ با سیر و جعفری
روش تهیه استیک شترمرغ با سیر و جعفـری
خیالتان راحت باشه دهانتان بوی سیر نمیگیره و برای معطر و ترد شدن بیشتر گوشت میباشد .
شما میتوانید از فیله یا استیک شترمرغ ایلگار استفاده کنید
فواید گوشت شترمرغ را میتوانید اینجا مشاهده کنید
مواد لازم :
گوشت استیک شترمرغ يا فيله ورقهشده 150 گرم (بسته بندی های فیله یا استیک شترمرغ ایلگار)
فلفل سياه نصف قاشق چايخوري
پودر سير 1/3 قاشق چايخوري
پودر زنجبيل نصف پيمانه
جعفري خردشده نصف پيمانه
سير دو حبه
روغنزيتون سه قاشق غذاخوري
نمک به ميزان لازم
طرز تهيه
آشپزی : استیک شترمرغ و یا گوشت فیله شترمرغ را ورقه كرده(استیک به صورت ورقه میباشد) و ما بين دو كيسه فريزر با بيفتككوب ميكوبيم تا نازك شود.
(پیشنهاد ما محصولات گوشتی ایلگار میباشد چون کیفیت این گوشت ها بالا و به صورت کشتار روز که در کشتارگاه تخصصی شترمرغ انجام می شود به دست شما می رسانند و کلیه موازین بهداشتی از ابتدا تا انتها به صورت دقیق رعایت شده است )
سپس سير را كوبيده و يا ريز كرده به همراه جعفري خردشده، پودرزنجبيل، فلفل سياه، پودر سير و روغنزيتون خوب مخلوط ميكنيم.
مخلوط را در ظرف مسطحي ريخته و گوشت ورقهشده را در اين سس ميخوابانيم به طوري که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است و روي گوشت را با سلفون ميپوشانيم و به مدت هفت تا هشت ساعت در يخچال نگهداري ميكنيم.
نمك را به هر دو طرف گوشت ميپاشيم. تابه چدني را كمي چرب كرده و با حرارت زياد استيك شترمرغ را سرخ ميكنيم
(دستور برای هر نفر میباشد)
استیک شترمرغ با سیر و جعفری شما آماده میباشد و نوش جان بفرمایید
اگر پیشنهادی در مورد تهیه بهتر این غذا دارید خوشحال میشیم با ما به اشتراک بگذارید