آشپزی با فیله شترمرغ

استیک شترمرغ با سیر و جعفری

استیک شترمرغ با سیر و جعفری- آشپزی و دستور پخت استیک با گوشت شترمرغ ایلگار با قیمتی ارزان تر و کیفیتی بالاتر با ارسال رایگان در فروشگاه اینترنتی ایلگار

استیک شترمرغ با سیر و جعفری

روش تهیه استیک شترمرغ با سیر و جعفـری

خیالتان راحت باشه دهانتان بوی سیر نمیگیره و برای معطر و ترد شدن بیشتر گوشت میباشد .

شما میتوانید از فیله یا استیک شترمرغ ایلگار استفاده کنید

فواید گوشت شترمرغ را میتوانید اینجا مشاهده کنید

 

مواد لازم :

 

گوشت استیک شترمرغ يا فيله ورقه‌شده  150 گرم (بسته بندی های فیله یا استیک شترمرغ ایلگار)

فلفل سياه  نصف قاشق چايخوري

پودر سير  1/3 قاشق چايخوري

پودر زنجبيل  نصف پيمانه

جعفري خردشده  نصف پيمانه

سير  دو حبه

روغن‌زيتون  سه قاشق غذاخوري

نمک  به ميزان لازم

 

طرز تهيه

آشپزی : استیک شترمرغ و یا گوشت فیله شترمرغ را ورقه كرده(استیک به صورت ورقه میباشد) و ما‌‌‌ بين دو كيسه فريزر با بيفتك‌كوب مي‌كوبيم تا نازك شود.

(پیشنهاد ما محصولات گوشتی ایلگار میباشد چون کیفیت این گوشت ها بالا و به صورت کشتار روز که در کشتارگاه تخصصی شترمرغ انجام می شود به دست شما می رسانند و کلیه موازین بهداشتی از ابتدا تا انتها به صورت دقیق رعایت شده است )

سپس سير را كوبيده و يا ريز كرده به همراه جعفري خردشده، پودرزنجبيل، فلفل سياه، پودر سير و روغن‌زيتون خوب مخلوط مي‌كنيم.

مخلوط را در ظرف مسطحي ريخته و گوشت ورقه‌شده را در اين سس مي‌خوابانيم به طوري که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است و روي گوشت را با سلفون مي‌پوشانيم و به مدت هفت تا هشت ساعت در يخچال نگهداري مي‌كنيم.

نمك را به هر دو طرف گوشت مي‌پاشيم. تابه چدني را كمي چرب كرده و با حرارت زياد استيك شترمرغ را سرخ مي‌كنيم

(دستور برای هر نفر میباشد)

استیک شترمرغ با سیر و جعفری شما آماده میباشد و نوش جان بفرمایید

اگر پیشنهادی در مورد تهیه بهتر این غذا دارید خوشحال میشیم با ما به اشتراک بگذارید

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *