استیک شترمرغ با قارچ
روش تهیه و پخت استیک گوشت شترمرغ با قارچ
شما میتوانید از فیله یا استیک شترمرغ ایلگار استفاده کنید
فواید گوشت شترمرغ را میتوانید اینجا مشاهده کنید
مواد لازم :
استیک شترمرغ ادویه زده با نمک و فلفل 2 عدد (بسته بندی های فیله یا استیک شترمرغ ایلگار)
سس سویا ۲ ق س
پودر سیر نصف قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق
پیاز خرد شده 1عدد
قارچ بزرگ خرد شده 3عدد
گشنیز نصف قاشق چایخوری
پودر فلفل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه استیک شترمرغ با قارچ :
ابتدا روغن را در ماهی تابه گرم کنید سپس پیاز را سرخ کرده و سیر و قارچ را به آن اضافه کنید و با شعله زیاد(شعله زیاد مانع آب انداختن قارچ میشود) کمی تفت داده شود
بعد از تفت سس سویا گشنیز و فلفل سیاه را اضافه و هم میزنید
در ماهی تابه دیگر استیک ادویه زده شده را با کمی روغن سرخ کرده و بعد از پخت دلخواه سس تهیه شده قارچ را روش بریزید و سرو کنید.
(پیشنهاد ما محصولات گوشتی ایلگار میباشد چون کیفیت این گوشت ها بالا و به صورت کشتار روز در کشتارگاه تخصصی شترمرغ سیمرغ پروران پارسه تهیه و به دست شما می رسانند و کلیه موازین بهداشتی از ابتدا تا انتها به صورت دقیق رعایت شده است )
غذای شما آماده میباشد و استیک خود را نوش جان بفرمایید
استیک شترمرغ با قارچ بسیار متنوع و با انواع سس ها و متخلفات دیگر تهیه و سرو میشود . این یکی از نمونه های تهیه این استیک بود .
شما میتوانید در انتهای تهیه استیک را با مقداری کره تفت داده و با قاشق کل گوشت را آغشته به کره کرده و مزه ی بهتری به گوشت بدهید .
امیدواریم از تهیه و میل آن لذت ببرید .
اگر پیشنهادی در مورد تهیه بهتر استیک شترمرغ دارید خوشحال میشیم با ما به اشتراک بگذارید