آشپزی با فیله شترمرغ

استیک شترمرغ با قارچ

استیک شترمرغ با قارچ - آشپزی و دستور پخت استیک با گوشت شترمرغ ایلگار با قیمتی ارزان تر و کیفیتی بالاتر با ارسال رایگان در فروشگاه اینترنتی ایلگار

استیک شترمرغ با قارچ

روش تهیه و پخت استیک گوشت شترمرغ با قارچ

شما میتوانید از فیله یا استیک شترمرغ ایلگار استفاده کنید

فواید گوشت شترمرغ را میتوانید اینجا مشاهده کنید

 

مواد لازم :

استیک شترمرغ ادویه زده با نمک و فلفل 2 عدد (بسته بندی های فیله یا استیک شترمرغ ایلگار)

سس سویا ۲ ق س
پودر سیر نصف قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق
پیاز خرد شده 1عدد
قارچ بزرگ خرد شده 3عدد
گشنیز نصف قاشق چایخوری
پودر فلفل نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه استیک شترمرغ با قارچ :

ابتدا روغن را در ماهی تابه گرم کنید سپس پیاز را سرخ کرده و سیر و قارچ را به آن اضافه کنید و با شعله زیاد(شعله زیاد مانع آب انداختن قارچ میشود) کمی تفت داده شود

بعد از تفت سس سویا گشنیز و فلفل سیاه را اضافه و هم میزنید

در ماهی تابه دیگر  استیک ادویه زده شده را با کمی روغن سرخ کرده و بعد از پخت دلخواه سس تهیه شده قارچ را روش بریزید و سرو کنید.

(پیشنهاد ما محصولات گوشتی ایلگار میباشد چون کیفیت این گوشت ها بالا و به صورت کشتار روز در کشتارگاه تخصصی شترمرغ سیمرغ پروران پارسه تهیه و به دست شما می رسانند و کلیه موازین بهداشتی از ابتدا تا انتها به صورت دقیق رعایت شده است )

غذای شما آماده میباشد و استیک خود را نوش جان بفرمایید

استیک شترمرغ با قارچ بسیار متنوع و با انواع سس ها و متخلفات دیگر تهیه و سرو میشود . این یکی از نمونه های تهیه این استیک بود .

شما میتوانید در انتهای تهیه استیک را با مقداری کره تفت داده و با قاشق کل گوشت را آغشته به کره کرده و مزه ی بهتری به گوشت بدهید .

امیدواریم از تهیه و میل آن لذت ببرید .

اگر پیشنهادی در مورد تهیه بهتر استیک شترمرغ دارید خوشحال میشیم با ما به اشتراک بگذارید

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *