آشپزی با فیله شترمرغ

استیک شترمرغ با پنیر پیتزا

استیک گوشت شترمرغ با پنیر پیتزا - آشپزی و دستور پخت استیک با گوشت شترمرغ ایلگار با قیمتی ارزان تر و کیفیتی بالاتر با ارسال رایگان در فروشگاه اینترنتی ایلگار

استیک شترمرغ با پنیر پیتزا

روش تهیه و پخت استیک شترمرغ با پنیر پیتزا

شما میتوانید از فیله یا استیک شترمرغ ایلگار استفاده کنید

فواید گوشت شترمرغ را میتوانید اینجا مشاهده کنید

 

  • مواد لازم:

 

  • استیک گوشت 2 تکه ۲۰۰ گرمی (بسته بندی های فیله یا استیک شترمرغ ایلگار)
  • پیاز  یک عدد
  • نمک به مقدار لازم
  • پنیر ورقه ای :یک عدد
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • نان باگت 2 عدد

 

  • طرز تهیه:

 

این استیک شترمرغ بسیار خوش مزه و لذید هست و خیلی سریع نیز آماده میشه

پیاز را به صورت خلالی خرد کنید.روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید،اجاق را روشن و شعله آن را کم کنید روغن که داغ شد، استیک ها را در آن سرخ کنید ،وقتی یک سمت استیک ها سرخ شد، به کمک چاقو یا کفگیرک آن را به صورت نوارهای باریک برش دهید. (بنا به سلیقه خود برای تفت نهایی میتوانید از کره هم استفاده کرده و دو طرف استیک شترمرغ را مقداری در کره تفت دهید و با قاشق همه ی اطراف آن را آغوشته کرده و مزه دار کنید )

(پیشنهاد ما محصولات گوشتی ایلگار میباشد چون کیفیت این گوشت ها بالا و به صورت کشتار روز در کشتارگاه تخصصی شترمرغ سیمرغ پروران پارسه تهیه و به دست شما می رسانند و کلیه موازین بهداشتی از ابتدا تا انتها به صورت دقیق رعایت شده است )

پیاز را همراه با گوشت تفت دهید.کمی به آن نمک بزنید.

پیاز که کاملا طلایی شد، مواد را یک سمت جمع کنید و روی آن پنیر بگذارید.

نان باگت را آماده کنید و وقتی پنیرکمی ذوب شد و استیک پخته شد با کمک کف گیر آن را درون نان باگت بگذارید.

همراه با مایونز و کچاب سرو کنید

استیک شترمرغ با پنیر پیتزا شما آماده میباشد و نوش جان بفرمایید

اگر پیشنهادی در مورد تهیه بهتر این غذا دارید خوشحال میشیم با ما به اشتراک بگذارید

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *