آشپزی با فیله شترمرغ

ته‌چين فیله شترمرغ با رب انار

ته‌چين گوشت فیله شترمرغ با رب انار- آشپزی و دستور پخت استیک با گوشت شترمرغ ایلگار با قیمتی ارزان تر و کیفیتی بالاتر با ارسال رایگان در فروشگاه اینترنتی ایلگار

ته‌چين فیله شترمرغ با رب انار

روش تهیه و پخت ته‌چين فیله شترمرغ با رب انار

شما میتوانید از فیله شترمرغ ایلگار استفاده کنید

فواید گوشت شترمرغ را میتوانید اینجا مشاهده کنید

 

  • مواد لازم :

 

  • گوشت فیله شترمرغ 1 كیلوگرم(بسته بندی  فیله شترمرغ ایلگار)
  • رب انار  3 قاشق سوپخوری
  • پیاز رنده كرده1 عدد
  • نمك و فلفل به میزان لازم
  • زیره آسیاب كرده1 قاشق سوپخوری
  • برنج 1 كیلوگرم
  • روغن به میزان لازم
  • زعفران حلكرده به میزان لازم

 

  • روش تهیه:

 

گوشت شترمرغ (فیله) را با استیك‌كوب کمی بكوبید و در كاسه مناسبی بریزید.

(پیشنهاد ما محصولات گوشتی ایلگار میباشد چون کیفیت این گوشت ها بالا و به صورت کشتار روز در کشتارگاه تخصصی شترمرغ سیمرغ پروران پارسه تهیه و به دست شما می رسانند و کلیه موازین بهداشتی از ابتدا تا انتها به صورت دقیق رعایت شده است )

آن‌گاه رب انار، پیاز، نمك، فلفل و زیره را به آن بیفزائید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا برنج خیسانده را در آب جوش بپزید و در آبكش بریزید. سپس قدری روغن، در قابلمه بریزید و دو كفگیر برنج به آن بیفزائید.

اكنون گوشت شترمرغ را روی برنج بچینید و باقیمانده برنج را رویش بریزید و به مدت تقریبی یك ساعت و نیم روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد و برنج دم بكشد.

اكنون ته‌چين شما اماده است  و برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با برنج زعفرانی بیارائید.

شما با توجه به سلیقه خود و مهارت قبلی میتوانید هم مواد دیگر در حین آشپزی اضافه کرده و هم میتوانید در انتها با سلیقه ی خود دیس غذا رو بسیار زیبا تزیین نمایید .

امیدوارم از تهیه و صرف این ته چین با گوشت فیله شترمرغ لذت کافی را ببرید

اگر پیشنهادی در مورد تهیه بهتر دارید خوشحال میشیم با ما به اشتراک بگذارید

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *