تهچين فیله شترمرغ با رب انار
روش تهیه و پخت تهچين فیله شترمرغ با رب انار
شما میتوانید از فیله شترمرغ ایلگار استفاده کنید
فواید گوشت شترمرغ را میتوانید اینجا مشاهده کنید
مواد لازم :
- گوشت فیله شترمرغ 1 كیلوگرم(بسته بندی فیله شترمرغ ایلگار)
- رب انار 3 قاشق سوپخوری
- پیاز رنده كرده1 عدد
- نمك و فلفل به میزان لازم
- زیره آسیاب كرده1 قاشق سوپخوری
- برنج 1 كیلوگرم
- روغن به میزان لازم
- زعفران حلكرده به میزان لازم
روش تهیه:
گوشت شترمرغ (فیله) را با استیككوب کمی بكوبید و در كاسه مناسبی بریزید.
(پیشنهاد ما محصولات گوشتی ایلگار میباشد چون کیفیت این گوشت ها بالا و به صورت کشتار روز در کشتارگاه تخصصی شترمرغ سیمرغ پروران پارسه تهیه و به دست شما می رسانند و کلیه موازین بهداشتی از ابتدا تا انتها به صورت دقیق رعایت شده است )
آنگاه رب انار، پیاز، نمك، فلفل و زیره را به آن بیفزائید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا برنج خیسانده را در آب جوش بپزید و در آبكش بریزید. سپس قدری روغن، در قابلمه بریزید و دو كفگیر برنج به آن بیفزائید.
اكنون گوشت شترمرغ را روی برنج بچینید و باقیمانده برنج را رویش بریزید و به مدت تقریبی یك ساعت و نیم روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد و برنج دم بكشد.
اكنون تهچين شما اماده است و برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با برنج زعفرانی بیارائید.
شما با توجه به سلیقه خود و مهارت قبلی میتوانید هم مواد دیگر در حین آشپزی اضافه کرده و هم میتوانید در انتها با سلیقه ی خود دیس غذا رو بسیار زیبا تزیین نمایید .
امیدوارم از تهیه و صرف این ته چین با گوشت فیله شترمرغ لذت کافی را ببرید
اگر پیشنهادی در مورد تهیه بهتر دارید خوشحال میشیم با ما به اشتراک بگذارید