آشپزی با دل و جگر شترمرغ

خوراک دل وجگر شترمرغ (رب انار)

خوراک دل و جگر شترمرغ رب انار - آشپزی و دستور پخت استیک با گوشت شترمرغ با قیمتی ارزان تر و کیفیتی بالاتر با ارسال رایگان در فروشگاه اینترنتی ایلگار

خوراک دل وجگر شترمرغ (رب انار)

روش پخت خوراک دل و جگر شترمرغ (رب انار)

شما میتوانید از دل و جگر شترمرغ ایلگار استفاده کنید

فواید گوشت شترمرغ را میتوانید اینجا مشاهده کنید

 

 

  • مواد لازم برای 3-4 نفر:

 

  • جگر و دل شترمرغ نیم کیلو (بسته بندی دل  و جگر شترمرغ ایلگار )
  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • روغن 5-6 قاشق غذاخوری
  • رب انار 2 قاشق غذاخوری(نه ترش نه شیرین ترجیحا ملس باشه)
  • پودر لیمو عمانی 1,5 قاشق چایخوری
  • پودر زیره سیاه 1 قاشق چایخوری
  • دارچین 1/3 قاشق چایخوری
  • پودر فلفل قرمز ( در صورت تمایل ) 1/2 قاشق چایخوری
  • سیر 3 تا 4 حبه
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • آب لیمو ترش تازه به مقدار لازم

 

  • طرز تهیه:

 

جگر و دل رو خوب بشورید و به تیکه های کوچیک برش بزنید.

(پیشنهاد ما محصولات گوشتی ایلگار میباشد چون کیفیت این دل و جگرها بالا و تازه میباشد و به صورت کشتار روز در کشتارگاه تخصصی شترمرغ سیمرغ پروران پارسه تهیه و به دست شما می رسانند و کلیه موازین بهداشتی از ابتدا تا انتها به صورت دقیق رعایت شده است )

پیاز رو خلالی خرد کنید و در روغن تفت بدید تا رنگش طلایی و سبک بشه.

سیر رو رنده کنید و اضافه کنید و تفت بدید.

جگر ودل خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید تا رنگش تغییر کنه. حدود 10 دقیقه جگر رو بذارید بپزه. در قابلمه بسته باشه.

وقتی جگر سرخ شد، پودر لیمو عمانی، پودر زیره، دارچین، پودر فلفل قرمز و نمک رو اضافه کنید و تفت بدید.

رب انار رو اضافه کنید و هم بزنید.

بذارید حدود 5 الی 10 دقیقه دیگه روی حرارت بمونه تا جا بیفته و طعم مواد به خورد هم بره.

در آخر اگه تمایل دارید آب لیموی تازه روی خوراک بریزید و سرو کنید.

 

امیدوارم از تهیه و صرف این خوراک دل وجگر شترمرغ (رب انار) لذت کافی را ببرید

اگر پیشنهادی در مورد تهیه بهتر دارید خوشحال میشیم با ما به اشتراک بگذارید

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *