خوراک دل وجگر شترمرغ (رب انار)
روش پخت خوراک دل و جگر شترمرغ (رب انار)
شما میتوانید از دل و جگر شترمرغ ایلگار استفاده کنید
فواید گوشت شترمرغ را میتوانید اینجا مشاهده کنید
مواد لازم برای 3-4 نفر:
- جگر و دل شترمرغ نیم کیلو (بسته بندی دل و جگر شترمرغ ایلگار )
- پیاز بزرگ 1 عدد
- روغن 5-6 قاشق غذاخوری
- رب انار 2 قاشق غذاخوری(نه ترش نه شیرین ترجیحا ملس باشه)
- پودر لیمو عمانی 1,5 قاشق چایخوری
- پودر زیره سیاه 1 قاشق چایخوری
- دارچین 1/3 قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز ( در صورت تمایل ) 1/2 قاشق چایخوری
- سیر 3 تا 4 حبه
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- آب لیمو ترش تازه به مقدار لازم
طرز تهیه:
جگر و دل رو خوب بشورید و به تیکه های کوچیک برش بزنید.
(پیشنهاد ما محصولات گوشتی ایلگار میباشد چون کیفیت این دل و جگرها بالا و تازه میباشد و به صورت کشتار روز در کشتارگاه تخصصی شترمرغ سیمرغ پروران پارسه تهیه و به دست شما می رسانند و کلیه موازین بهداشتی از ابتدا تا انتها به صورت دقیق رعایت شده است )
پیاز رو خلالی خرد کنید و در روغن تفت بدید تا رنگش طلایی و سبک بشه.
سیر رو رنده کنید و اضافه کنید و تفت بدید.
جگر ودل خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید تا رنگش تغییر کنه. حدود 10 دقیقه جگر رو بذارید بپزه. در قابلمه بسته باشه.
وقتی جگر سرخ شد، پودر لیمو عمانی، پودر زیره، دارچین، پودر فلفل قرمز و نمک رو اضافه کنید و تفت بدید.
رب انار رو اضافه کنید و هم بزنید.
بذارید حدود 5 الی 10 دقیقه دیگه روی حرارت بمونه تا جا بیفته و طعم مواد به خورد هم بره.
در آخر اگه تمایل دارید آب لیموی تازه روی خوراک بریزید و سرو کنید.
امیدوارم از تهیه و صرف این خوراک دل وجگر شترمرغ (رب انار) لذت کافی را ببرید
اگر پیشنهادی در مورد تهیه بهتر دارید خوشحال میشیم با ما به اشتراک بگذارید