خورش انار دونه با گوشت شترمرغ
روش تهیه و پخت خورش انار دونه با گوشت شترمرغ
شما میتوانید از گوشت خورشتی شترمرغ ایلگار استفاده کنید
فواید گوشت شترمرغ را میتوانید اینجا مشاهده کنید
مواد لازم
- گوشت خورشتی شترمرغ ۱کیلو (بسته بندی گوشت خورشتی شترمرغ ایلگار)
- پاپریکا 1 قاشق چایخوری
- پیاز خرد شده 2 عدد
- سیر رنده شده 4 حبه
- رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری
- رب انار 4 قاشق غذاخوری
- آب انار 2 لیوان
- دانه انار مقداری
- گشنیز تازه و خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 1 یا 2 قاشق غذاخوری
روغن کمی
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا گوشت شترمرغ را بشویید و به قطعات دلخواه برش بزنید و با نمک، فلفل و پاپریکا مزه دار کنید.
روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
زمانیکه روغن داغ شد گوشت را داخل قابلمه قرار دهید و به مدت 8 دقیقه در روغن سرخ کنید.
سپس تکه های گوشت را خارج کنید و کنار بگذارید.
قابلمه ای را روی حرارت ملایم گذاشته و پیازها را با کمی روغن به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا زمانیکه پیازها نرم شوند.
سپس سیر رنده شده،گشنیز خرد شده،دانه های انار نمک و فلفل را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید
( می توانید کمی دانه انار برای تزئین و سرو غذا نگهدارید).
رب گوجه فرنگی، رب انار و آب انار را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
زمانیکه مایع بجوش آمد گوشت شترمرغ ها را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت به مدت 45 الی ۱ ساعت بپزند و خورش جا بیفتد.
زمانیکه گوشت کاملا پختند و سس خورش غلیظ شد خورش آماده سرو است.
خورش را با دانه های تازه انار تزئین کنید و همراه با برنج یا نان سرو کنید!
نکته : اگر اناری که استفاده می کنید خیلی ترش است می توانید 1 قاشق غذاخوری شکر به خورش اضافه کنید تا طعمی ملس داشته باشید
امیدوارم از تهیه و صرف این خورش انار دونه با گوشت شترمرغ لذت کافی را ببرید
اگر پیشنهادی در مورد تهیه بهتر دارید خوشحال میشیم با ما به اشتراک بگذارید