خورش کدو با گوشت شترمرغ
روش تهیه و پخت خورش کدو با گوشت شترمرغ
شما میتوانید از گوشت خورشتی شترمرغ ایلگار استفاده کنید
فواید گوشت شترمرغ را میتوانید اینجا مشاهده کنید
مواد لازم :
- گوشت شترمرغ 200 گرم (بسته بندی گوشت خورشتی شترمرغ ایلگار)
- پیاز 2 عدد
- سیر 2 حبه
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی 2 عدد
- کدو سبز متوسط 2 عدد
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه :
داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
پیاز و سیر را ریز خرد کنید و داخل روغن بریزید و تفت دهید تا نرم شوند، سپس گوشت شترمرغ خرد شده و کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد گوجه فرنگی های خرد شده ، رب گوجه فرنگی و 4 لیوان آب اضافه کنید و مخلوط نمایید.
سپس در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و به مدت ۱ ساعت اجازه دهیدگوشت بپزد و نرم شود.
در مدت زمانی که گوشت میپزد کدوها را آماده کنید. کدو سبزها را بشویید سپس به صورت طولی چند برش بزنید. روی کدوها نمک بپاشید و در روغن سرخ کنید
( نیازی به سرخ شدن نیست و فقط در حد طلایی شدن کدوها کافی میباشد ).
پس از اینکه گوشت نرم شد نمک و فلفل را اندازه کنید. سپس کدوهای سرخ شده را به خورش اضافه نمایید ( پس از اضافه کردن کدوها خورش را هم نزنید ).
در قابلمه را بگذارید و با حرارت کم اجازه دهید نیم ساعت دیگر خورش بجوشد و جا بیفتد.
سپس بهمراه برنج سرو کنید.
نکته ها : در صورت تمایل مقداری آبلیمو به خورش اضافه کنید. همچنین میتوانید داخل این خورش از غوره هم استفاده کنید.
امیدوارم از تهیه و صرف این خورش کدو با گوشت شترمرغ لذت کافی را ببرید
اگر پیشنهادی در مورد تهیه بهتر دارید خوشحال میشیم با ما به اشتراک بگذارید