آشپزی با گوشت شترمرغ

خورشت کرفس لوبیا با گوشت شترمرغ

خورشت کرفس لوبیا با گوشت شترمرغ - آشپزی و دستور پخت استیک با گوشت شترمرغ با قیمتی ارزان تر و کیفیتی بالاتر با ارسال رایگان در فروشگاه اینترنتی ایلگار

خورشت کرفس لوبیا با گوشت شترمرغ

روش پخت خورشت کرفس لوبیا با گوشت شترمرغ

شما میتوانید از گوشت خورشتی شترمرغ ایلگار استفاده کنید

فواید گوشت شترمرغ را میتوانید اینجا مشاهده کنید

 

  • مواد لازم

 

  • گوشت خورشتی شترمرغ 300 گرم (بسته بندی گوشت  خورشتی شترمرغ ایلگار)
  • کرفس 500 گرم
  • برگ کرفس خرد شده 1 لیوان
  • لوبیا 1 لیوان
  • جعفری خرد شده 1 لیوان
  • نعنا خشک 1 قاشق چایخوری
  • پیاز 2 عدد
  • رب انار 1 قاشق چایخوری

 

  • طرز تهیه :

 

ساقه های کرفس را بشویید و خرد کنید ، داخل قابلمه کمی روغن بریزید و کرفس های خرد شده را 10 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند.

سپس جعفری خرد شده و نعنا را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید و از روی حرارت بردارید. پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود.

سپس گوشت خرد شده شترمرغ  را، زردچوبه و فلفل اضافه کنید و 5 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

(پیشنهاد ما محصولات گوشتی ایلگار میباشد چون کیفیت این گوشت ها بالا و به صورت کشتار روز در کشتارگاه تخصصی شترمرغ سیمرغ پروران پارسه تهیه و به دست شما می رسانند و کلیه موازین بهداشتی از ابتدا تا انتها به صورت دقیق رعایت شده است )

لوبیاهای نیم پز شده را به گوشت اضافه کنید ( لوبیا را از شب قبل خیس دهید سپس لوبیا را با مقداری آب بپزید تا نیم پز شود ).

کمی تفت دهید سپس مخلوط کرفس و سبزی های سرخ شده را اضافه و مخلوط کنید.

پس از مخلوط شدن مواد 3 لیوان آب به خورش اضافه کنید و حدود 3 ساعت اجازه دهید با حرارت ملایم خورش بپزد.

در 15 دقیقه آخر پخت نمک و رب انار را به خورش اضافه کنید و پس از اینکه خورش جا افتاد همراه با برنج سرو کنید.

امیدوارم از تهیه و صرف این خورشت کرفس لوبیا با گوشت شترمرغ  لذت کافی را ببرید

اگر پیشنهادی در مورد تهیه بهتر دارید خوشحال میشیم با ما به اشتراک بگذارید

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *