کتلت (شامی) گوشت سنگدان شترمرغ
روش پخت کتلت (شامی) سنگدان شترمرغ
شما میتوانید از سنگدان پاک شده شترمرغ ایلگار استفاده کنید
فواید گوشت شترمرغ را میتوانید اینجا مشاهده کنید
مواد لازم :
- سنگدان پاک شده شترمرغ (نیم کیلو) (بسته بندی سنگدان پاک شده شترمرغ ایلگار)
- پیاز یک عدد درشت
- روغن 3 قاشق
- گوجه فرنگی رنده شده 3 عدد
- نعناع خشک 1 قاشق
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
دستور تهیه:
برای درست کردن این غذا( نیاز به تمیز کردن سنگدان ندارید چون بسته بندی های شرکت ایلگار سنگدان پاک شده و برش حورده را به شما تحویل میدهند)
سنگدان پاک شده را چرخ نماییم پیاز را رنده کرده و سنگدان چرخ کرده را به آن اضافه میکنیم ادویه و نعنا خشک را هم به آنها اضافه میکنیم و تمام مواد را به خوبی ورز میدهیم
روغن را در ماهی تابه گرم میکنیم سپس مانند کتلت مواد را داخل ماهیتابه ریخته تا شامی ها سرخ شوند
بعد از سرخ شدن گوجه فرنگی رنده شده را داخل ماهی تابه جداگانه ریخته تا خوب سرخ و پخته شود
بعد از آن شامی های سرخ شده را به این سس اضافه میکنم و 10 دقیقه باهم میگزاریم تا بماند بعد در ظرف سرو کنید.
(پیشنهاد ما محصولات گوشتی ایلگار میباشد چون کیفیت این گوشت ها بالا و به صورت کشتار روز در کشتارگاه تخصصی شترمرغ سیمرغ پروران پارسه تهیه و به دست شما می رسانند و کلیه موازین بهداشتی از ابتدا تا انتها به صورت دقیق رعایت شده است و بسته بندی های سنگدان ه صورت پاک شده و برش خورده میباشد )
نکته:
میتوانید کتلت و سس(گوجه رنده شده سرخ شده)را جا از هم سرو کنید.
پیشنهاد:
لپه+سنگدان چرخ شده و تخم مرغ+وپیازی که باخودسنگدان پخته شده ومیکس بشه و آردبرنج اضافه بشه و بعدکمی ازمایه رادرکمی آردسوخاری بغلطانیدودرروغن سرخ کنید
امیدوارم از تهیه و صرف این کتلت (شامی) گوشت سنگدان شترمرغ لذت کافی را ببرید
اگر پیشنهادی در مورد تهیه بهتر دارید خوشحال میشیم با ما به اشتراک بگذارید