استیک شترمرغ با سس خردل
روش تهیه استیک شترمـرغ با سس خـردل
شما میتوانید از فیله یا استیک شترمرغ ایلگار استفاده کنید
فواید گوشت شترمرغ را میتوانید اینجا مشاهده کنید
مواد لازم:
- سس خردل یک قاشق غذا خوری
- روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
- فیله یا راسته شترمرغ 600 گرم (بسته بندی های فیله یا استیک شترمرغ ایلگار)
- پودر پیاز نصف قاشق چای خوری یا نصف پیاز رنده شده
- سیر یک حبه بزرگ یا کمی پودر سیر
- ماست کم چرب یک قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- لیموترش یک عدد
طرز تهیه:
این استیک شترمرغ بسیار خوش مزه و لذید هست و خیلی سریع نیز آماده میشه
مواد لازم رو باهم در یک کاسه مخلوط کنید و بعد از مخلوط کردن فیله شترمرغ رو به صورت استیکی یا چنجه ای برش دهید اگر استیک خریداری کرده باشید که برش ها انجام شده و شما اگه تمایل داشته باشید میتوانید بصورت چنجه ای در بیاورید .
(پیشنهاد ما محصولات گوشتی ایلگار میباشد چون کیفیت این گوشت ها بالا و به صورت کشتار روز در کشتارگاه تخصصی شترمرغ سیمرغ پروران پارسه تهیه و به دست شما می رسانند و کلیه موازین بهداشتی از ابتدا تا انتها به صورت دقیق رعایت شده است )
سپس گوشت های استیکی یا چنجه ها را داخل سس قرار بدین بعد مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه میتونید از سس خارج کنید
یک تابه چدنی ترجیحا خط دار رو روی شعله قرار بدین تا خوب داغ شود با کمی روغن یا چربی خوده شترمرغ سطح تابه را چرب کنید و بعد استیک یا سیخ چنجه ای را رو سطح تابه قرار دهید مدت زمان پخت ۷ الی ۱۰ دقیقه میباشد .
استیک شترمرغ با سس خردل شما آماده میباشد و نوش جان بفرمایید
(این دستور برای ۴ نفر کافی میباشد)
اگر پیشنهادی در مورد تهیه بهتر این غذا دارید خوشحال میشیم با ما به اشتراک بگذارید